Ervaringen

Isabelle is een van de belangrijkste personen die ik ooit heb ontmoet. Ze is voor mij zo allesbepalend geweest in de afgelopen 5 jaar die ik inmiddels al bij haar loop. Ze zag in mij wat ik zelf al heel lang niet meer zag. Door haar enorme liefdevolle kracht en vertrouwen kwam ik weer op het juiste pad.

Bepaalde onderliggende problemen uit mijn verleden wist zij tijdens een van de eerste sessies al aan het licht te brengen. Zij begreep dat spreken in woorden voor mij lastig kan zijn en kon alles met haar spirituele vermogen aanvoelen. Door haar heb ik zelfs mijn roeping als illustrator gevonden, waar ik haar eindeloos dankbaar voor ben. Zo zijn er enorm veel aspecten waar zij me elke keer weer bij helpt en de goede richting opstuurt. Zij en Rens hebben samen mijn emotionele wonden kunnen helen.

Haar overtuiging en liefdevolle kracht is zo’n enorme inspiratiebron dat ik iedereen kan aanraden een sessie bij haar te doen. Ook al lijkt het alsof je problemen niet zo erg zijn, Isabelle kan zo veel dieper kijken en ziet altijd de waarheid. Haar liefdevolle kracht verandert je perspectief compleet en bied je aan om te gaan leven vanuit je eigen ware kracht.

www.ninacoco.com

I am a leadership coach and I have worked in more than 20 countries and with many companies over the last 30 years. I am proud to say that Isabelle is my personal coach and she has made a big difference to my life.
She has been blessed with a real gift of deeply understanding people and I always feel very safe when I am with her.
She helps me to more deeply understand myself and my situation and therefore I am able to adjust or make the next step in my journey. I have no idea how she does it at such a young age but she has insight and wisdom well beyond her years. She is truly real and authentic and is one of the most spiritual people I have met in my life.

www.corebusiness.nl

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die mij zo goed begreep als Isabelle. Zij durfde mij te confronteren met mijn gevoelige plekken en te zeggen waar het op staat. Ik ben een sensitieve jongen (25), gevoelig voor omgevingen en mensen en in mijn leven ben ik bij redelijk wat coaches/psychologen geweest. Hier probeerde ik in 2000 woorden mezelf uit te leggen, waarbij ik nog steeds niet echt tot de kern kwam. Bij Isabelle was het simpel 'Leef vanuit je eigen kracht, van binnen naar buiten en niet andersom'. Dit is voor mij de kern en hierin begin ik me steeds meer thuis te voelen.

Haar advies en coaching was altijd spot-on. Ik heb geleerd mezelf terug te trekken, tijd voor mezelf te nemen en terug te komen tot de kern wanneer ik uit balans ben: Wat wil ik? Wie ben ik?

Ik zit nu lekker in m'n vel, leer mezelf steeds beter kennen en m'n visie is helderder dan ooit. Ik heb peace of mind, acceptatie, begrip en liefde in mezelf gevonden. Isabelle heeft een grote impact gehad op mijn leven.

Ik ben Isabelle dankbaar voor haar begrip, liefde, wijsheid en inspiratie die ze me heeft gegeven.

Zin om weer bij je op de stoel te zitten.

Lots of love,
D

Lieve Isabelle.

Ik ben een denker, een dromer, een maker, een filosoof. Het is 2018, ik kan nu goed vertalen wat er vanuit mijn binnenste komt. Dit vertaal ik met een spel van beeld en woorden. Daardoor kan ik creëren, maken, op een bepaalde frequentie. Ik begrijp inmiddels pijn. Ik begrijp inmiddels liefde. Ik begrijp inmiddels de wereld en alles daarbuiten een stukje beter.
Jij bent vooral de enige die mij begrijpt, die snapt wat er in mij omgaat. Onze connectie heeft zoveel verschillende lagen, het is moeilijk om uit te leggen, laat staan te begrijpen.
Wat wel simpel is, is dat jij altijd voor me klaar staat. Dat ik op jou kan bouwen, en dat ik door jou soms minder moeite heb met situaties on planet earth. Dat ik hier zijn niet zo heel erg vind. Dat ik het leren spelen van het spel op aarde best wel onder de knie heb tegenwoordig. Dankzij jou en Rens Hendriks voel ik mij gezien en begrepen.

Ik ben jou, jij bent mij, wij zijn elkaar.

www.nandahagenaars.nl

Via mijn vriend en een aantal andere bekenden hoorde ik over Isabelle. Ik wist wie zij was, maar niet wat ze deed, ik was altijd nieuwsgierig. Op een bepaald moment in 2017 had ik het gevoel dat ik bij haar moest langs gaan, want ik zat vast. Met mooie metaforen vertelde Isabelle wat er in mij gaande was. Het was fijn om te horen dat wat ik stiekem al voelde of dacht, bevestigd werd. 3 maanden later ging ik terug. Ik had wat andere keuzes in mijn leven gemaakt en vond dat ik wel op de goede weg was. Ik was niet meer in die modus om anderen te pleasen maar ging meer voor mezelf, dacht ik. In maart 2018 voelde ik weer een onbalans. Vooral op werk gebied zat het tegen, ik kon het niet meer. Ik was jaren hard aan het werken voor weinig, voor mensen die mij niet op de juiste manier waardeerden, en ik liet dat zelf toe. Weer naar Isa! In mijn hoofd maakte ik al een tijdje stappen voor een 'carrière switch'. Alleen mijn vriend wist hier van. Maar ik was onzeker en bang voor wat er wel of niet zou komen, en kan ik het wel? Het moment dat ik bij Isabelle binnen stapte zei ze een paar dingen die ze niet kon weten. ''Yes dit voelt goed!'' Ging er door mij heen, ik dacht ook ''hoe doet ze dit toch?''

Isabelle heeft bij mij de laatste onzekerheden weg genomen en mij moed ingesproken. Waar deuren dicht gaan, gaan er weer raampjes open. Zo ook bij mij. 2 maanden na het laatste bezoek aan Isabelle besloot ik mijn baan te stoppen en voor het onzekere te gaan, alles werd beter. Een paar maanden later had ik een baan bij een agency en was ik bezig mijn eigen creativiteit te botvieren op muziek. Ik ben veel beter gaan luisteren naar wat er in mij gebeurd en ik kijk wat goed is voor mij en wat ik zelf wil, zelf keuzes maken! Dankjewel Isa, jij ziet kwaliteiten in mensen en haalt deze naar boven ❤

Tijdens mijn voetbalcarrière leek alles perfect te gaan, zoals in een jongensboek geschreven, tot ik op een bepaald moment bij NEC Nijmegen wekelijks op de bank terecht kwam. Ik begon mezelf steeds meer af te vragen of het misschien toch klopte wat alle supporters, kranten en andere mensen zeiden, dat ik niet goed genoeg was. Toen ik na een trainerswissel ook bij Fc Den Bosch op de bank kwam te zitten, dacht ik het te weten, ik ben niet meer zo goed als dat ik was.

Vanaf dat moment ben ik bij Isabelle terecht gekomen. Ik hoefde mijn verhaal niet eens te vertellen, want met een aantal woorden en gezichtsuitdrukkingen wist ze precies waar het over ging. Isabelle zei dat ze totaal geen verstand had van voetbal, maar wist toch precies te vertellen hoe alles in elkaar stak. Het was erg confronterend om bepaalde punten, die je altijd verborgen hebt gehouden, aan haar te vertellen. Door juist deze zaken met haar te bespreken, voelde dit als een opluchting voor me.

In tegenstelling tot bijna alle sporten is het in de voetbalwereld niet de normaalste zaak van de wereld om naar iemand toe te gaan als Isabelle. Ik ben er echt van overtuigd dat veel meer voetballers hier gebruik van zouden moeten maken, om hun absolute top te bereiken. Door Isabelle ben ik ook in gaan zien dat ik niet een speler en persoon wil zijn die zijn hele leven in de grijze massa blijft leven, maar dat ik er uit spring door mijn kwaliteiten.

Ik ben niet alleen gelukkiger, energieker en weer mezelf geworden als sporter, maar ook zeker als mens. Door de gesprekken met Isabelle kan ik weer mezelf zijn in en buiten het veld en hoef ik niet door iedereen aardig en goed gevonden te worden.

I have moved a lot in my life and due to that I have gotten advice from quite a few different counsellors over the years. Isabelle however is very unique and covers as much ground as 6 months “normal counselling” in just one session. It is not pretty and it needs a lot of courage to face the truth that she will reveal, but it is life changing. I went to see Isabelle with very strong stress related headaches and they went away a few hours after the first session and have not come back since. She directly spotted the problem and brought it to light. Isabelle looks into and through people within minutes of the first contact. I am a scientist and cannot explain how it works, but it does. My life has taken a very abrupt turn for the better and I feel calmer, more content and much happier. I am still seeing her as she continues to put her finger on things that are still not running smoothly in my life. The fantastic thing with Isabelle is that she tells you things about yourself that are shocking, but deep down you have known them all along to be true but either ignored them or didn’t quite know what to do with them. Isabelle will help you understand and set things straight.

Lieve lieve Isabelle,

Ik weet het nog goed: de dag dat ik jou ontmoette! Ik zat 4 jaar geleden in het lunchzaakje van mijn nicht, destijds was ik 22 jaar. Jij kwam binnen en ik was meteen heel nieuwsgierig naar je, ik probeerde oogcontact te maken en vond je een beetje arrogant, omdat je me niet groette - natuurlijk raar, want we kenden elkaar helemaal niet. Vervolgens begon je met mijn nicht te praten en vertelde je over wat je deed. Natuurlijk kwam ik daarbij staan en raakte ik met je in gesprek. Al snel vloeiden er tranen over mijn wangen door de ware dingen die je zei en maakte ik een afspraak met je. Nadat je met de eerste sessie klaar was, die mij veel helderheid had gegeven over het niet geheelde kindje in mij, begon je over het ‘lichtje’ dat ik bij me droeg. Je vertelde mij dat mijn moeder bij me was, hetgeen dat ik eigenlijk van je wilde horen, maar waar ik me niet meteen voor open stelde naar jou toe. Ik was nog niet bekend met jouw gaves en ook niet bezig met energieen etc. Dus ik dacht eerst ‘bewijs het maar’. Dat is ook wat je deed! Jij was de poort naar mijn moeder en daarom was ik achteraf ook zo nieuwsgierig naar je.. je vertelde wat mijn moeder allemaal te zeggen had en ik heb de opname daarvan nog steeds. Ik weet nog dat ik weg ging en dat ik alles ineens begreep, niet meer boos was op mijn vader en me super geliefd voelde. Dit was echt een WAUW moment! Het slachtoffer, het kleine kindje in mij kon eindelijk helen. Ik werd bevrijd van de pijn waar ik mezelf steeds in hield. Ik zag ook in dat een beschermengel zoveel meer liefde en bescherming kan bieden dan welke moeder op aarde dan ook en voelde me zo geblessed. Vanaf toen was niks in mijn leven meer toeval en heb ik zoveel mooie dingen, mensen en lessen in mijn leven gekregen. Dankzij jouw sessies en jouw coaching, ben ik mezelf gaan bevrijden van pijn en blokkades en kan ik overal het mooie in zien! Jij hebt mij geleerd dat alles mogelijk is en hoe ik mijn kracht moet gaan staan. Het ging met ups en downs, maar je stuurde me steeds weer de goede richting op! Door jou heb ik geleerd wie ik ben, wie ik wil zijn en dat ik nog veel meer ben dan dat. Ik ben je dankbaar lieve Isabelle, my spiritual mother en een prachtvrouw van binnen en buiten.

Liefs, Djamilla

Dit is het verhaal van een vechter. Het verhaal van een overlever die zoals velen ervan overtuigd was van het recht van de sterkste als het gaat om overleven. Maar de hoofdpersonage uit dit verhaal kwam tot het inzicht dat het juist de valse overtuigingen waren die hem ervan weerhielden om te zijn wie hij in werkelijkheid is. Wat dat voor hem opgeleverd is een onbeschrijfelijk gevoel dat in de Nederlandse taal te associëren valt met de woorden: vrede, liefde en rust.
Een energiebron die onuitputtelijk lijkt omdat het met de dag lijkt te groeien. In tegenstelling tot wat was en niet hoorde, is nu slechts hetgeen wat echt is. Wat echt is kan hij niet omschrijven omdat dit de ervaring en de beleving van een sessie tekort zou doen en dit transformeert tot een commercieel product. Waarom hij dit met jou wilt delen, is omdat hij jou dit gunt, want dit kan net zo goed jouw verhaal worden.

www.theparkmovement.nl

Als ik de sessies met Isabelle mag omschrijven, is dat een heel confronterend uurtje, maar tevens een game changer, die naar mijn mening voor ieder zijn ontwikkeling of levensgeluk onmisbaar is...
Isabelle vertelt geen sprookjes en legt vrijwel direct de vinger op de zere plek. Je hoeft haar niet uit te leggen hoe je je echt voelt, of waarvan jij denkt wat beter kan in je leven. Ze ziet je, herkent je en snapt je. Ze gaat vervolgens de diepte in op welk vlak dan ook. Dat was in mijn geval, voor carrière, mijn talenten herkennen en omarmen, relaties, maar ook blokkades waarvoor ik weg liep. Uiteraard gaat ze heel genuanceerd en op een heel vertrouwde manier te werk. Ze begeleidt je naar een punt, waarin je voor het eerst in je leven een eerlijke spiegel voor kan houden. Alle maskers gaan af en dit keer geen bullshit meer ;-).
Iedereen kan neigen naar het veilige en vertrouwde stramien in hun leven (waar ik zelf ook schuldig aan was). Isabelle is er juist om patronen te doorbreken en helder uit te leggen, wat eventueel beter bij je past. Geloof me, dat maakt je uiteindelijk een stuk gelukkiger en wijzer mens! Vertrouw haar en ga de confrontatie aan met jezelf, wanneer je meer kwaliteit uit je leven wilt halen.

www.ann-interiors.com

Isabelle is op mijn 11e in mijn leven gekomen. Bij haar voelde ik me veilig en ze was als een grote zus voor mij. Zij is er precies op de momenten waar het nodig is, voor iedereen. Wat zij doet is heel natuurlijk: het laten ervaren van je eigen kracht, zonder zweverigheid. Direct en duidelijk, liefdevol.

Isabelle is al vanaf mijn 13e heel belangrijk voor mij als vriendin. Met Isa is op haar 15e iets gebeurd wat niet met mij gebeurde. Ik was op dat moment heel nuchter en stond nog niet open voor de dingen die zij voelde. Ondanks dit zijn we altijd hele goede vriendinnen gebleven. Totdat ik zag dat ik frustratie en woede in me had en ze mij al meerdere keren had gevraagd om een sessie te doen. Ik wilde dat niet, want ik was bang. Dan moest ik mezelf onder ogen komen en dat kon ik toen nog niet. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en vanaf dat moment zijn mijn ogen open gegaan. Ze zag en voelde zoveel bij mij dat ik geen woorden nodig had. Dit was zo'n fijn gevoel. Ik voelde me zo begrepen. Ze "zag" mij echt en alles viel op z'n plek. Isa heeft me doen inzien waarom ik was zoals ik was. Waardoor ik mezelf ging begrijpen. Ze kon me tot op zeker hoogte helpen, maar heeft me aangeraden om naar Rens Hendriks te gaan, omdat wij te close zijn. Ik wilde niet meteen naar Rens, want ik vond Isabelle heel veilig. Door Rens Hendriks ben ik spiritueel wakker geworden en waardeer ik nog meer wat zij is. Isa is voor mij een warme moeder kracht. Ik voel haar liefde zo sterk. Ze heeft bepaalde gaves die zo bijzonder zijn, bijna onbeschrijfelijk. Isa is voor mij daarom een van de mooiste en belangrijkste zielen die ik ken. Ze heeft mijn leven veranderd.

Lieve Isabelle,
Ik ben heel dankbaar dat je me in verbinding hebt gebracht met mijn innerlijke kind.
Dat je me hebt laten ‘kijken’ naar mijn man (gewoon het goede van hem en de kracht van het goede).
Dat je me hebt gewezen op mijn rol als vrouw en deze te pakken.
Dat je me wakker hebt geschud en me hebt laten zien dat ik mijn zoon los moest laten zodat hij kan groeien.
Dit alles was precies nodig om dat wat Rens Hendriks omgebouwd heeft in mij in elkaar te schuiven en wezenlijk te worden. Nu mag en kan de zijnskracht volledig door mij heen stromen. Ik ben erg dankbaar.
Liefs C.

Een verademing! Heerlijk om bij Isabelle op de stoel te zitten. Ze laat je weer leven.
Op een moeilijk punt in mijn leven kwam ik bij haar terecht, en zij heeft mij zo geholpen die persoon te worden die ik eigenlijk ben. Ik zat vast in een leven waarvan ik dacht dat het me gelukkig maakte. Zij liet me zien wie ik werkelijk was.
En dat bleek niet iemand te zijn die zwoegend en krampachtig bezig was om iedereen om mij heen gelukkig te maken, op werk en in mijn sociale leven.
Dit paste niet meer bij mij. Door haar heb ik stappen durven zetten en ben ik een nieuwe weg in geslagen.Van corporate bedrijfsleven naar een eigen onderneming, waarin ik de teugels in handen heb en samenwerk met mensen die hart voor de zaak hebben. En wat ben ik blij. Nu leef ik eindelijk MIJN leven.

Door Isabelle had ik het gevoel dat iemand mij voor het eerst in mijn leven 100% begreep. Ze was zo eerlijk, zo eerlijk was ik niet eens tegen mezelf, zo goed als zij in mij keek kon ik niet in mezelf kijken. Alsof de puzzelstukjes in elkaar vielen. Het meest belangrijk was de opluchting die ik erna voelde, het gevoel dat ik niet alleen ben.

Isabelle, zij is in mijn ogen de verlosser, de redder, de engel die altijd op mijn schouder zit.
De eerste persoon in mijn leven die mij écht zag en nog steeds ziet wie ik écht ben. Zonder Isabelle was ik nu niet degene die ik ben, degene die ik hoor te zijn. Mijn ware ik, zonder dekmantel en masker.
 
Na jaren van verschillende soorten therapie, urenlang praten en malen over het verleden. Jarenlang mezelf verdoven met eten en ik maar denken dat het aan mijn eetpatroon lag. Continu terugkerende situaties, van hoge pieken naar nare diepe dalen. Tot aan suïcidale gedachtes. Tranen die bleven stromen, de mensen om me heen wisten geen raad meer met hoe ze konden helpen. Een huisarts die me antidepressiva voor schreef. Waardoor ik helemaal niet meer kon functioneren en nog steeds had ik geen enkel idee hebben waar nu eigenlijk écht de kern van mijn pijn lag. Ik was uitgepraat met psychologen. Het kostte me ontzettend veel energie, geld en tijd. Maar loste uiteindelijk helemaal niks op. Alleen maar meer verwarring en onduidelijkheid.
 
Tot op een dag Isabelle daar was die tegen me zei: 
“Ik ben er zo klaar mee dat jij niet kan zijn wie je eigenlijk bent!”. Dit zette me aan het denken en ik dacht, ik heb niks te verliezen.
Na mijn eerste afspraak met Isabelle stond ik versteld. Woorden schieten te kort om te kunnen beschrijven wat zij kan. Zij heeft een gave die je moet ervaren. Het was een heftige sessie van 2 uur. Waarin ook écht alles in 1 klap duidelijk was. Zonder dat ik urenlang moest vertellen over mijn verleden. Isabelle wist mij zo veel te vertellen over mijn leven en over mijzelf. Dingen die niemand wist of hoe dan ook kon weten. Alsof ik haar, vanaf dat ik een klein meisje was, bij me had gedragen. Eindelijk begreep ik waarom bepaalde dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Zonder dat ik daarbij boos op mijzelf hoefde te zijn. Alle puzzel stukjes vielen op de juiste plek. Het gevoel dat iemand je écht begrijpt, dat iemand je écht ziet, het gevoel dat iemand je uit het meest complexe doolhof red, dat is Isabelle.
 
Ik woon momenteel in het buitenland en we hebben nog steeds contact via skype. Want je moet blijven werken, blijven voelen en begrijpen. Ik ben ontzettend blij met alles wat ik nu weet. Als ik dit jaren eerder had geweten dan had het mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Stapje bij beetje word ik vrienden met de draak (zoals ik het trauma in me noem) die heel diep in mij woont. Om met volle kracht en energie verder te kunnen. In plaats van bungelen aan een zijden draadje boven een afgrond die doodeng is.
 
Ik zou het liefste persoonlijk iedereen die het niet meer weet, die ten einde raad is, die het zichzelf zo moeilijk maakt, degenen die urenlang bij psychologen over het verleden aan het praten zijn, naar Isabelle willen brengen. Want in mijn ogen is Isabelle mijn verlosser. Ik val misschien wel in herhaling. Maar dat is ook ontzettend terecht. Het gevoel dat zij je geeft, de tassen vol met kracht die ze je meegeeft als je bij haar weg gaat, daar zijn geen woorden voor, dat moet je voelen en ervaren.
 
Mocht je twijfels hebben om een afspraak te maken vraag gerust aan Isabelle mijn gegevens, ik vertel met alle liefde waarom er geen enkele reden is om hierover te twijfelen. Ik gun iedereen de vrijheid dat je eindelijk kan zijn wie je écht bent!

Ik wist wie ze was en ik had gehoord over wat ze deed, maar ik had (nog) geen reden om haar te bezoeken. Totdat ik op bijzondere wijze in haar ‘kamertje’ terecht ben gekomen en duidelijk werd dat alles precies zo moest zijn. Hier heeft zij mij en mijn familie een ontzettend groot cadeau gegeven door boodschappen te vertalen vanuit de niet zichtbare wereld. Een aantal jaren geleden hebben wij namelijk afscheid moeten nemen van mijn broer, maar tot dat moment hingen er nog vele vraagtekens rondom zijn leven en zijn dood. Tijdens deze afspraak had ik het gevoel dat ik eindelijk kon horen en voelen waar ik (onbewust) naar verlangde. Ik kon verbinding met hem maken en weten dat alles goed is, altijd goed is geweest en goed zal zijn. Deze afspraak heeft me echt geholpen om zijn dood een nog beter plekje te geven. Daarnaast kreeg ik waardevolle inzichten en handvaten mee naar huis voor mijzelf. Onbewuste thema’s die nog steeds mijn leven beheerste en waar ik aan mocht gaan werken om meer in mijn kracht te gaan staan en mijn echte potentieel te kunnen gaan leven.
 
Het maakt niet uit waar je staat en hoe ver je bent op je innerlijke reis, je hebt altijd iets bij te leren. Of je gevoelsmatig nu diep in de put zit of je eigenlijk al sterker voelt dan ooit te voren. Ik geloof erin dat je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomt. Iemand die je dat extra zetje kan geven die je nodig hebt, die je kan ondersteunen om een nog mooiere versie van jezelf te worden.
 
Een korte tijd na onze eerste afspraak ben ik verhuisd naar het buitenland. Hier ging mijn innerlijke reis natuurlijk gewoon verder. De eerste maanden voelde ik me zoekende, ook al wist ik wel aan welke thema’s ik mocht werken, ik wist even niet zo goed hoe ik hier vorm aan moest geven. Ik moest weer veel aan Isabelle denken en ik besloot haar te contacten. Ik voelde in het verleden nooit zoveel voor sessies via Skype, maar Isabelle heeft mij laten ervaren dat dit heel goed en prettig werkt. Tijdens onze sessies heb ik altijd een sterke verbinding gevoeld. Heb ik weinig woorden nodig gehad, maar altijd exact de boodschappen ontvangen die ik moest horen om mijn hele situatie weer even door elkaar te schudden zodat de puzzelstukjes hierna weer op de juiste plek gelegd konden worden.
 
Ik voel me ontzettend dankbaar dat er iemand is die mij echt en volledig kan zien, daar waar ik soms niet goed naar mezelf kan of wil kijken. Ik hou van haar ongecompliceerde en directe aanpak. Soms krijg ik de wind van voren, maar dat is de aanpak die werkt bij mij. En dat vind ik een hele grote kwaliteit, dat ze zo kan afstemmen op wat JIJ op dat moment nodig hebt en hoe het bij jou binnen kan komen. En ja, bij eigenwijze donderstenen werken liefkozende woorden helaas niet.
 
Lieve Isabelle, bedankt voor de momenten dat je mij weer aan het roer zette van mijn schip, mij weer helderheid gaf over mijn koers en mij liet inzien hoe de golven van de donkere zee alleen maar krachten zijn die ik kan gebruiken om vooruit te komen. Het is fijn om te weten dat ik af en toe even kan aanmeren en jij er dan bent als ik daar behoefte aan heb. 

Via vrienden hoorde ik over Isabelle en hoewel ik in mijn ogen geen dringend probleem had waar ik tegen aan liep, besloot ik toch een afspraak te maken. Ik dacht dat het nooit kwaad kon om meer over mezelf te ervaren. Geen 10 minuten na start van de sessie was ik al heel emotioneel, want Isabelle had meteen de kern van mij geraakt.   

Ze maakte mij ervan bewust dat ik heel streng ben geweest voor mezelf en dat dingen die ik dacht verwerkt te hebben mij nog steeds in mijn eigen geluk belemmerden. Ze heeft me geleerd dat het belangrijk is van jezelf te houden en dat dat niets met arrogantie te maken heeft. In tegendeel, door liefde voor jezelf heb je nog zo veel meer liefde over om aan anderen te geven. Ik was altijd bang om te ontspannen, ik dacht dat mijn prestaties dan achteruit zouden gaan en ik mijn dagelijks drukke takenlijst niet afkreeg. Door Isabelle heb ik geleerd dat ik juist effectiever (en blijer) kan zijn als ik goed luister naar mezelf en bewust rustmomenten inplan. Dat ik veel meer energie heb voor de dagelijkse taken. Dat het ook oké en juist nuttig is om af ten toe je zwaktes te laten zien aan anderen en dat mensen daardoor niet minder van je gaan houden maar juist meer.                 

Het mooie aan de sessies van Isabelle vind ik dat ze voor iedereen ‘op maat’ gemaakt zijn. Geloof je in spiritualiteit, dan kun je tot je hoogste energielevels doordringen, maar is dat niets voor jou dan is hetgeen dat Isabelle zegt gewoon heel erg goed en nuttig advies. Ik raad echt iedereen aan om een keer een sessie bij te wonen, want iedereen heeft thema’s die hem/haar bezig houden en Isabelle kan als geen ander helpen met deze thema’s om te gaan.

Ik ben via via bij Isabella terecht gekomen en was na diverse (niet altijd even succesvolle) vormen van therapie benieuwd hoe een intuïtief coach me zou kunnen helpen. Ik heb geen psychische aandoening, geen burn-out en ben niet levensmoe. Wat dan wel?
Last van mijn voortdurende zoektocht naar rust en zelfvertrouwen. 
Isabella (energiek, duidelijk en toegankelijk) heeft me hierbij geholpen. O.a. door familie opstellingen heeft ze me geconfronteerd met mijn gedragspatronen en gestimuleerd deze te doorbreken.
Ze heeft me richting gegeven toen ik die zelf even kwijt was, me geleerd de focus op mezelf te leggen ipv op mijn omgeving, meer balans te zoeken in dat wat ik moet (of denk te moeten) en dat wat ik graag wil en bovenal: mezelf te accepteren zoals ik ben en daar ten volste naar te leven.
Waar bij andere therapieën en coachingstrajecten vaak mijn zwaarmoedige kant werd aangewakkerd heeft Isabella het optimisme en de vreugde in me naar boven gehaald en daar pluk ik nu elke dag de vruchten van!

Isabelle was het licht tijdens een donkere fase in mijn leven, waarin ik op zoek was naar mezelf en me afvroeg; Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe?
 
Ik had een bal van gevoelens in me, die wel een keer moest ontploffen. Ik begreep mezelf niet, mijn angsten en de woedeaanvallen die ik had. Toen ik een dieptepunt bereikte was ik heel blij dat ik Isabelle tegenkwam.
 
Ze heeft mijn diepste ik naar buiten gebracht, een gevoel van: "We gaan schoonmaken! Je hoeft niet meer te lijden en je mag alles loslaten."
 
De gesprekken met haar en dat ik niks uit hoefde te leggen, dat vond ik zo mooi. Doordat ze compleet zag hoe ik me voelde, had ik meteen een gevoel van vertrouwen.
 
Isabelle heeft me de kracht en het vertrouwen in mezelf terug gegeven. Mijn verleden bepaalt niet meer wie ik ben. Ik zie het licht nu en alles is helderder. Ik laat me niet meer overheersen door gevoelens en als ik ze voel weet ik; ik ben niet mijn gevoelens. Door de sessies durf ik mezelf te zijn en kan ik kwetsbaar zijn zonder me te schamen. Ik voel me bevrijd en houd van mezelf. Ik voel nu: Ik ben er en ik mag er helemaal zijn!

Isabelle heeft als een van de weinige mensen op aarde een hogere frequentie van communiceren. Zij kijkt, voelt, ziet én weet direct wat mensen hun kracht, patroon, zwakheid, verleden en bestemming is. Aan haar hoef je niet uit te leggen waarvan je zou willen dat het anders gaat in je leven. Dat ziet ze, als iemand die kan ervaren hoe het is om jou te zijn. Ze heeft mij laten zien waar mijn kansen liggen. Als geen ander begrijpt zij mij en mijn situatie. Duidelijk, direct, liefdevol en snel geeft zij inzicht in waar ik kan groeien. Ze weet precies de woorden te zeggen die ik op dat moment nodig heb. Ze leert mij kritisch te kijken naar mezelf en de keuzes die ik maak in mijn leven. Dankzij haar heb ik moeilijke beslissingen durven nemen. Ik leef nu een leven dat bij mij past en mij gelukkig maakt. Ik sta in mijn kracht en ben erg dankbaar dat ik haar heb ontmoet.

www.birgitbemers.nl

Afgelopen jaar was voor mij een heel moeilijk jaar.
Ik raakte in dat jaar veel kwijt, maar misschien nog wel het aller ergste; ik was mezelf kwijt geraakt. Ik had mijn eigen intuitie in de steek gelaten; gevochten tegen mijn eigen gevoel omdat ik persé niet wilde ‘opgeven’ maar uiteindelijk verloor ik van mijn gevoel (gelukkig maar, want het brak me op). Isabelle heeft me daarbij heel erg geholpen; de confrontatie deed me pijn en veel verdriet, maar tegelijkertijd was dit de enige manier om mezelf weer terug te vinden. En daar ben ik Isabelle heel erg dankbaar voor! Ben weer terug op mijn eigen pad en heb geleerd nooit meer mezelf te vergeten. 

Met haar komst, heeft Isabelle een wezenlijk verschil gemaakt in mijn leven. Met haar intuïtieve vermogens heeft zij mij en het systeem waarin ik leef zeer helder in kaart gebracht. Door deze helderheid, ben ik in staat om in mijn leven zaken te accepteren en te veranderen. Door haar directe manier van communiceren, weet zij zonder franje haar inzichten met je te delen. Dit doet zij zowel liefdevol als ook stevig. Zij heeft mij in een hoog tempo gebracht naar een plek waar ik zo graag wilde zijn; bij me zelf. We trekken al een poosje samen op en voorlopig blijft dat ook zo. Voor mij is zij een fijne plek om naar toe te gaan, een plek van heling, bezinning, confrontatie, maar ook van inspiratie en warmte.

Bloemen door de zon
 
Ik feliciteerde Isabelle via Facebook met haar nieuwe praktijk. Zonder dat ik erom vroeg reageerde ze met een advies en omdat ik inderdaad in state van algehele paniek verkeerde, maakte ik niet lang daarna vrijblijvend een afspraak. Ik ben nu weer rustig, vrolijk, energiek en (opr)echt. Ik kan er weer voor mezelf en anderen zijn, ongeachte situatie, mensen en jaargetijde.
Ik was overwoekerd door onkruid om me heen. Daarvoor had ik meer aandacht en dus groeide het. Ik besteede geen aandacht meer aan de bloem die ik zelf ben en aan dat ik, wanneer ik het zonlicht en de warmte voor mij bedoeld kan opzoeken en toelaten, het onkruid kan ontgroeien. Ik kan dit doen  zonder dat ik andere bloemen om mij heen het zonlicht hoef te misgunnen. Het zou juist leuk zijn als ook zij, ieder met hun eigen mooie kleuren om me heen zouden groeien. Er is genoeg zonlicht voor iedereen en samen vormen we een prachtig boeket. Isabelle liet me dit inzien. Ze hielp me het eerste eind op weg maar tegenwoordig zijn mijn wortels sterk genoeg en kunnen mijn bloemblaadjes het zonlicht vinden. Sinds ik ja zeg tegen dit lichtere leven, zegt het ook ja tegen mij. Gisteren las ik bijvoorbeeld ergens: “There are two ways to create light in the world; be the sun or reflect sunlight.”
Ik bezocht al meerdere specialisten vóór mijn eerste bezoek aan Isabelle, maar nooit werd ik zo diep geraakt en was er zoveel  oprechte aandacht, liefde en energie voor de oorsprong van mijn persoonlijke mentale en fysieke klachten. Isabelle is een natuurtalent en kan ook op jouw donkerte licht schijnen, zodat het gaat schitteren.

Isabelle ken ik eigenlijk al best lang. In haar examenjaar van het VWO mocht ik haar mentor zijn en deed dat met veel plezier, én op mijn eigen manier.
Toen ik vorig jaar mijn balans totaal kwijt was, kwam er via Facebook een berichtje van Isabelle. Er stond bij 'dit moet ik even zeggen'. Ik stond versteld van de kracht en impact van haar eerlijke woorden. Ik besloot de andere kant op te zoeken en in plaats van dat ik de mentor was, werd zij mijn coach.
Door vast te blijven houden aan de kern van mijn zijn en te blijven herhalen en herhalen en herhalen, werd/wordt mijn eigenwijze denken omgezet in zijn en voelen op mijn eigen wijze. Kwetsbaarheid heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. Ik ben Isabelle dankbaar dat ik haar mentor mocht zijn en dat zij mijn coach is.

Wat een mooie ervaringen lees ik op Isa’s website, prachtig dat iedereen zo open en eerlijk zijn/haar kijk op de sessies deelt! Ik denk dat ik mezelf mag omschrijven als ‘geval apart’ vandaar dat ook ik graag mijn ervaring met Isa met jullie deel. Hiermee bedoel ik dat ik waarschijnlijk Isa’s enigste coaching student aan de andere kant van de wereld ben – ik ben namelijk sinds Juli 2012 naar de Gold Coast, Australia geëmigreerd. Isa en ik hebben wat dingen met elkaar overeen, zo ook bepaalde herinneringen, onze leeftijd, onze eerlijkheid en ook onze passie om andere mensen te helpen. Dat laatste is een mooie eigenschap, maar voordat je een ander kan helpen, moet je eerst jezelf ‘helpen’. 
Ik heb nooit therapieën nodig gehad en ook toen me aangeboden werd om met Isa af te spreken bedankte ik vriendelijk ‘Thanks but no thanks, I have everything under control and I am fine on my own = no time for this’. Totdat ik Isa per toeval leerde kennen, al snel viel bij mij het kwartje dat zij de ‘Intuitieve Coach’ was en we hadden een goede connectie – Ik besloot om toch langs te gaan. Dat was mijn eerste en ook meteen laatste 1-op-1 in persoon sessie met Isa, want ik was maar enkele weken ‘op vakantie in eigen land’. 
Ik was verbaasd hoeveel Isa me kon vertellen over mezelf, terwijl ik zelf juist om mijn eigen minder positieve eigenschappen heen draaide; één van de voordelen van Marketing Specialisten, wij geven het beeld weer dat we over willen brengen = het mooie en begeerde plaatje.
Of je ze nu wel of niet ‘allemaal op een rijtje hebt’ (enigszins subjectief) is het altijd prettig om met iemand te reflecteren wat het beste is voor jou en je omgeving. Het is een kwestie van bewustzijn, erkenning, acceptatie en de kracht en wil om aan jezelf te werken. Hierdoor vind je meer rust en vrede, maar ook motivatie en energie! Ik ben enorm gegroeid in het afgelopen jaar sinds ik met Isa’s sessies ben begonnen.
Zo zie je maar weer, distance doesn’t matter aangezien ik op +/- 15.000km afstand zit (gemiddeld 30uur reizen van deur tot deur, twee vluchten –altijd tussenstop nodig omdat het vliegtuig het op één tank niet red- en ongeveer 20uur in de lucht).
Ik raad iedereen die het aandurft om ‘in de spiegel’ te kijken aan om een sessie met Isa te doen. It will be worth it. It might not be the easiest thing to do as it is a lot easier to point your finger at someone else and blame them (keep in mind that whilst you point, three fingers point back at you) instead of looking at how you can improve and be a better person. For yourself and your own happiness, but also the people around you that care about you. Tijd om in jezelf te investeren: you are worth it!
Bedankt Isa voor de verhelderende inzichten en de virtuele motiverende ‘trappen onder mijn billen’. Ik kijk uit naar de volgende sessie!

www.empowerchange.com.au

Door de hoge eisen die ik mezelf stelde; goed presteren in werk, studies, hobby's, perfecte relatie, goede familieband en een groot sociaal leven raakte ik erg gestrest, emotioneel en overprikkeld. Gelukkig zag ik op dat moment de blog van Isabelle! Vanaf de eerste seconde voelde het contact met Isa goed en als precies wat ik nodig had. Door coaching, oefeningen en healings heb ik met hulp van Isabelle ontdekt wie ik echt wil zijn/worden, waar mijn passies en kracht liggen en ik leerde te ontspannen. Voor mijn sessies met Isabelle leefde ik vooral naar de wensen en verwachtingen van anderen, nu kan ik beter naar mezelf luisteren. Door niet meer alles af te laten hangen van externe prikkels (de mensen om me heen) heb ik de rust en het plezier gevonden, waar ik zo'n behoefte aan had.

Ik ben tijdens de start van mijn bedrijf door Isabelle gecoacht. Haar sessies zijn altijd zeer doelgericht en concreet omdat Isabelle als geen ander in staat is om personen te lezen en je een spiegel voor te houden.

Lieve Isabelle,
De behandelingen bij jou zijn stuk voor stuk heel bijzonder geweest, er zijn verschillende thema's aangeraakt waardoor ik elke keer voor mijn gevoel een stukje dichter bij mezelf ben gekomen. Het kost geen moeite en ik kan helemaal mezelf bij je zijn, je eindigt met een healing, waardoor ik heerlijk geaard het leven weer kan hervatten. Bedankt lieve Isabelle.

Het was een heerlijke ervaring, een healing van Isabelle.
Je voelde dat de energie weer vrij door je lichaam kon stromen. Moeiteloos, vanuit haar innerlijk gevoel, wist zij de blokkades te duiden. Isabelle is een spontane, intuïtieve, hartelijke en eerlijke vrouw, die leeft vanuit haar hart.
Een healing van haar is voor ieder een aanrader!

Ik heb Isabelle een tijd geleden toevallig ontmoet. De ontmoeting was heel kort, vooral bijzonder en heel krachtig. Deed heel veel met mij. De dingen die ze voelde en die ze zei het was ongelooflijk maar waar. Heel bijzonder om zo iemand te leren kennen die haar 6de zintuig om het zo maar te zeggen zo goed ontwikkeld heeft en beheerst. Kon dus niet wachten om haar weer te zien. Bij het tweede gesprek zijn we dan ook wat dieper op bepaalde zaken ingegaan. En heb wederom weer heel veel gehad aan dit gesprek ze legt de vinger precies op de zere wond maar geeft daarbij ook meteen advies wat te doen of hoe ik met bepaalde gevoelens het beste om kan gaan. Ik heb er veel aan gehad en merk dat het toepassen van de adviezen die ik heb gekregen, echt z'n vruchten afwerpen.

Isabelle kan door middel van energie de juiste balans in het lichaam terug vinden. Zij pikt de negatieve energie op en deze behandelt zij. Intuitief benoemt zij onbewuste gevoelens, nadat zij dit als informatie binnen heeft gekregen. Isabelle legt verbanden tussen verschillende gebeurtenissen, waardoor ik mijn gedrag, gevoel en gedachten kan plaatsen. Dit doet zij op een hele persoonlijke, prettige manier.

Ik heb een hele fijne ervaring bij Isabelle gehad, waarbij ze me meer inzicht heeft gegeven over mij als persoon en daarbij mijn krachten en knelpunten. Ze heeft me inzicht gegeven over hoe ik mijn positieve punten beter kan inzetten en ontwikkelen en hoe ik mijn knelpunten kan leren relativeren en aanpakken. Wat ik heel mooi vind is dat ze niet alleen vertelde van "zo en zo ben je", maar dat ze ook echt mee hielp met het zoeken van een oplossing. Waardoor ze me niet alleen inzicht heeft gegeven, maar ook bruikbaar advies.

Het begon voor mij allemaal bij het lezen van Isabelle haar website. Zoveel herkenningspunten en het maakte mij nieuwschierig naar wat Isabelle voor mij zou kunnen betekenen. Na het eerste bezoek werd het voor mij al heel duidelijk...dit is wat ik zocht. Isabelle maakt mij bewust van wie ik echt ben. En waarom ik bepaalde keuzes maak in het leven. Het bewust worden van mijn eigen gevoel en hoe daar naar te handelen. Het levert mij niet alleen op dat moment wat op, maar ook op de langere termijn kan ik vooruit met de gekregen tips van Isabelle. Elke keer weer ga ik met heel veel plezier naar isabelle. Bij elk bezoek geeft ze mij positieve energie, kracht en zelfvertrouwen. Wat ben ik blij dat wij op elkaars pad zijn gekomen! Bedankt Isabelle!