Ervaringen

In 2016 kwam ik voor het eerst in de praktijk van Isabelle. Zij liet mij zien wie ik werkelijk was, hielp mij door mijn donkerte heen en gaf mij moed om te gaan staan voor wie ik ben. Zij liet mij zien wat er gezien mocht worden, altijd eerlijk, liefdevol en zuiver. Door de jaren heen heeft zij me bijgestaan op mijn pad als kunstenaar. Dankzij Isabelle kan ik creëren vanuit liefde en zuiverheid. Met haar diepe vertrouwen is het mij gelukt om mijn eigen plek in te nemen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. 

Birgit Bemers – www.birgitbemers.com

I am a leadership coach and I have worked in more than 20 countries and with many companies over the last 30 years. I am proud to say that Isabelle is my personal coach and she has made a big difference to my life. She has been blessed with a real gift of deeply understanding people and I always feel very safe when I am with her. She helps me to more deeply understand myself and my situation and therefore I am able to adjust or make the next step in my journey. I have no idea how she does it at such a young age but she has insight and wisdom well beyond her years. She is truly real and authentic and is one of the most spiritual people I have met in my life.

Steve Core – www.corebusiness.nl

Ik ben een denker, een dromer, een maker, een filosoof. Ik kan nu goed vertalen wat er vanuit mijn binnenste komt. Dit vertaal ik met een spel van beeld en woorden. Daardoor kan ik creëren, maken, op een bepaalde frequentie. Ik begrijp inmiddels pijn. Ik begrijp inmiddels liefde. Ik begrijp inmiddels de wereld en alles daarbuiten een stukje beter. Jij bent vooral de enige die mij begrijpt, die snapt wat er in mij omgaat.

Onze connectie heeft zoveel verschillende lagen, het is moeilijk om uit te leggen, laat staan te begrijpen. Wat wel simpel is, is dat jij altijd voor me klaar staat. Dat ik op jou kan bouwen, en dat ik door jou soms minder moeite heb met situaties on planet earth. Dat ik hier zijn niet zo heel erg vind. Dat ik het leren spelen van het spel op aarde best wel onder de knie heb tegenwoordig. Dankzij jou en Rens Hendriks voel ik mij gezien en begrepen. Ik ben jou, jij bent mij, wij zijn elkaar.

 

Nanda Hagenaars – www.nandahagenaars.nl

Tijdens mijn voetbalcarrière leek alles perfect te gaan, zoals in een jongensboek geschreven, tot ik op een bepaald moment bij NEC Nijmegen wekelijks op de bank terecht kwam. Ik begon mezelf steeds meer af te vragen of het misschien toch klopte wat alle supporters, kranten en andere mensen zeiden, dat ik niet goed genoeg was. Toen ik na een trainerswissel ook bij Fc Den Bosch op de bank kwam te zitten, dacht ik het te weten, ik ben niet meer zo goed als dat ik was.

Vanaf dat moment ben ik bij Isabelle terecht gekomen. Ik hoefde mijn verhaal niet eens te vertellen, want met een aantal woorden en gezichtsuitdrukkingen wist ze precies waar het over ging. Isabelle zei dat ze totaal geen verstand had van voetbal, maar wist toch precies te vertellen hoe alles in elkaar stak. Het was erg confronterend om bepaalde punten, die je altijd verborgen hebt gehouden, aan haar te vertellen. Door juist deze zaken met haar te bespreken, voelde dit als een opluchting voor me.

In tegenstelling tot bijna alle sporten is het in de voetbalwereld niet de normaalste zaak van de wereld om naar iemand toe te gaan als Isabelle. Ik ben er echt van overtuigd dat veel meer voetballers hier gebruik van zouden moeten maken, om hun absolute top te bereiken. Door Isabelle ben ik ook in gaan zien dat ik niet een speler en persoon wil zijn die zijn hele leven in de grijze massa blijft leven, maar dat ik eruit spring door mijn kwaliteiten.

Ik ben niet alleen gelukkiger, energieker en weer mezelf geworden als sporter, maar ook zeker als mens. Door de gesprekken met Isabelle kan ik weer mezelf zijn in en buiten het veld en hoef ik niet door iedereen aardig en goed gevonden te worden.

Daan Disveld

Indrukwekkend, confronterend, bevrijdend, verlichtend, toegankelijk, helend; enkele gedachten en woorden, die in mij op komen als ik aan mijn sessies met Isabelle denk. Ook zonder met concrete problemen aan te komen, weet zij alsnog tot de kern door te dringen van iets wat mij klaarblijkelijk wel dwars zit en komen we samen tot oplossingen. De gesprekken werken verlichtend en geven mij ontzettend veel positieve energie, hetgeen ik daarna weer kan geven in mijn werk en privéleven. Zij helpt mij te zijn wie ik ben. Isabelle is een prachtig mens met een bijzondere gave, die enorm heeft geholpen mij in mijn eigen kracht te doen geloven én hier naar te leven! 

Katharina – www.kamado-jewels.com

Dankjewel lieve Isa – dat je doet wat je doet. Bent wie je bent. Je kent de waarheid en bent niet bang om hem uit te spreken. En je ziet echt mensen – je ziet mij dwars door alle ellende heen, zelfs als ik en mijn omgeving mij niet meer zien. Dan ben jij gewoon dat lichtje wat wel het allerlaatste stuk ziet en mij weer in beweging brengt, plus weet wat ik nodig heb. Doordat jij in m’n leven bent voel ik me sterker, want jij bent er en zal nooit stoppen met geloven op momenten dat ik (en alle andere mensen die je helpt) niet meer verder wilt. Nu wordt het cheesy, maar dit moet gezegd worden. Je bent er de afgelopen 4 jaar altijd geweest. Met zoveel geduld en liefde en geduld en nog meer liefde. Ik ging in je sessies als een verloren schaapje en kwam er na elke x uit als iets sterker en begrijp de wereld een stukje beter. Dankjewel Isa. 

Liefs, Alex

Ik was mezelf helemaal kwijt toen ik over Isabelle hoorde. Zeer gebroken was ik met heftige angstklachten, depressie en zelfs suïcidale gedachten. Zonder iets over mezelf te vertellen begon Isabelle tijdens het eerste gesprek te vertellen over mij. De woorden die ze sprak vielen als een warme deken over me heen en ervaarde ik een rust die ik al lang niet meer had gevoeld. Eindelijk iemand die me begreep en kon verklaren waarom ik mijn hele leven al aan het worstelen was. Met Isabelle als steunpunt en een soort van ‘spirituele moeder’ heb ik gekozen voor de kant van het licht, en niet toe te geven aan mijn grote donkere kant. Ik ben eeuwig dankbaar dat Isabelle op mijn pad is gekomen en met haar hulp voel ik me steeds sterker en lichter worden.

Alleen maar liefde voor Isabelle.

Dirk

I have moved a lot in my life and due to that I have gotten advice from quite a few different counsellors over the years. Isabelle however is very unique and covers as much ground as 6 months “normal counselling” in just one session. It is not pretty and it needs a lot of courage to face the truth that she will reveal, but it is life changing. I went to see Isabelle with very strong stress related headaches and they went away a few hours after the first session and have not come back since. She directly spotted the problem and brought it to light. Isabelle looks into and through people within minutes of the first contact. I am a scientist and cannot explain how it works, but it does. My life has taken a very abrupt turn for the better and I feel calmer, more content and much happier. I am still seeing her as she continues to put her finger on things that are still not running smoothly in my life. The fantastic thing with Isabelle is that she tells you things about yourself that are shocking, but deep down you have known them all along to be true but either ignored them or didn’t quite know what to do with them. Isabelle will help you understand and set things straight.

Angelika Sturm

Isabelle is een van de belangrijkste personen die ik ooit heb ontmoet. Ze is voor mij zo allesbepalend geweest sinds 2013. Ze zag in mij wat ik zelf al heel lang niet meer zag. Door haar enorme liefdevolle kracht en vertrouwen kwam ik weer op het juiste pad.

Bepaalde onderliggende problemen uit mijn verleden wist zij tijdens een van de eerste sessies al aan het licht te brengen. Zij begreep dat spreken in woorden voor mij lastig kan zijn en kon alles met haar spirituele vermogen aanvoelen. Door haar heb ik zelfs mijn roeping als illustrator gevonden, waar ik haar eindeloos dankbaar voor ben. Zo zijn er enorm veel aspecten waar zij me elke keer weer bij helpt en de goede richting opstuurt. Zij en Rens hebben samen mijn emotionele wonden kunnen helen. 

Haar overtuiging en liefdevolle kracht is zo’n enorme inspiratiebron dat ik iedereen kan aanraden een sessie bij haar te doen. Ook al lijkt het alsof je problemen niet zo erg zijn, Isabelle kan zo veel dieper kijken en ziet altijd de waarheid. Haar liefdevolle kracht verandert je perspectief compleet en bied je aan om te gaan leven vanuit je eigen ware kracht.

Nina Coco – www.ninacoco.com

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die mij zo goed begreep als Isabelle. Zij durfde mij te confronteren met mijn gevoelige plekken en te zeggen waar het op staat. Ik ben een sensitieve jongen (25), gevoelig voor omgevingen en mensen en in mijn leven ben ik bij redelijk wat coaches/psychologen geweest. Hier probeerde ik in 2000 woorden mezelf uit te leggen, waarbij ik nog steeds niet echt tot de kern kwam. Bij Isabelle was het simpel ‘Leef vanuit je eigen kracht, van binnen naar buiten en niet andersom’. Dit is voor mij de kern en hierin begin ik me steeds meer thuis te voelen. 

Haar advies en coaching was altijd spot-on. Ik heb geleerd mezelf terug te trekken, tijd voor mezelf te nemen en terug te komen tot de kern wanneer ik uit balans ben: Wat wil ik? Wie ben ik? Ik zit nu lekker in m’n vel, leer mezelf steeds beter kennen en m’n visie is helderder dan ooit. Ik heb peace of mind, acceptatie, begrip en liefde in mezelf gevonden. Isabelle heeft een grote impact gehad op mijn leven.Ik ben Isabelle dankbaar voor haar begrip, liefde, wijsheid en inspiratie die ze me heeft gegeven. 

Zin om weer bij je op de stoel te zitten.

D

Ik weet het nog goed: de dag dat ik jou ontmoette! Ik zat een paar jaar geleden in het lunchzaakje van mijn nicht, destijds was ik 22 jaar. Jij kwam binnen en ik was meteen heel nieuwsgierig naar je, ik probeerde oogcontact te maken en vond je een beetje arrogant, omdat je me niet groette – natuurlijk raar, want we kenden elkaar helemaal niet. Vervolgens begon je met mijn nicht te praten en vertelde je over wat je deed. Natuurlijk kwam ik daarbij staan en raakte ik met je in gesprek. Al snel vloeiden er tranen over mijn wangen door de ware dingen die je zei en maakte ik een afspraak met je. Nadat je met de eerste sessie klaar was, die mij veel helderheid had gegeven over het niet geheelde kindje in mij, begon je over het ‘lichtje’ dat ik bij me droeg. Je vertelde mij dat mijn moeder bij me was, hetgeen dat ik eigenlijk van je wilde horen, maar waar ik me niet meteen voor open stelde naar jou toe. Ik was nog niet bekend met jouw gaves en ook niet bezig met energieen etc. Dus ik dacht eerst ‘bewijs het maar’. Dat is ook wat je deed! Jij was de poort naar mijn moeder en daarom was ik achteraf ook zo nieuwsgierig naar je.. je vertelde wat mijn moeder allemaal te zeggen had en ik heb de opname daarvan nog steeds. Ik weet nog dat ik weg ging en dat ik alles ineens begreep, niet meer boos was op mijn vader en me super geliefd voelde. Dit was echt een WAUW moment! Het slachtoffer, het kleine kindje in mij kon eindelijk helen. Ik werd bevrijd van de pijn waar ik mezelf steeds in hield. Ik zag ook in dat een beschermengel zoveel meer liefde en bescherming kan bieden dan welke moeder op aarde dan ook en voelde me zo geblessed. Vanaf toen was niks in mijn leven meer toeval en heb ik zoveel mooie dingen, mensen en lessen in mijn leven gekregen. Dankzij jouw sessies en jouw coaching, ben ik mezelf gaan bevrijden van pijn en blokkades en kan ik overal het mooie in zien! Jij hebt mij geleerd dat alles mogelijk is en hoe ik mijn kracht moet gaan staan. Het ging met ups en downs, maar je stuurde me steeds weer de goede richting op! Door jou heb ik geleerd wie ik ben, wie ik wil zijn en dat ik nog veel meer ben dan dat. Ik ben je dankbaar lieve Isabelle, my spiritual mother en een prachtvrouw van binnen en buiten. 

Liefs, Djamilla

Dit is het verhaal van een vechter. Het verhaal van een overlever die zoals velen ervan overtuigd was van het recht van de sterkste als het gaat om overleven. Maar de hoofdpersonage uit dit verhaal kwam tot het inzicht dat het juist de valse overtuigingen waren die hem ervan weerhielden om te zijn wie hij in werkelijkheid is. Wat dat voor hem opgeleverd is een onbeschrijfelijk gevoel dat in de Nederlandse taal te associëren valt met de woorden: vrede, liefde en rust.

Een energiebron die onuitputtelijk lijkt omdat het met de dag lijkt te groeien. In tegenstelling tot wat was en niet hoorde, is nu slechts hetgeen wat echt is. Wat echt is kan hij niet omschrijven omdat dit de ervaring en de beleving van een sessie tekort zou doen en dit transformeert tot een commercieel product. Waarom hij dit met jou wilt delen, is omdat hij jou dit gunt, want dit kan net zo goed jouw verhaal worden.

Reza Mirshekar – www.theparkmovement.nl

Als ik de sessies met Isabelle mag omschrijven, is dat een heel confronterend uurtje, maar tevens een gamechanger, die naar mijn mening voor ieder zijn ontwikkeling of levensgeluk onmisbaar is…

Isabelle vertelt geen sprookjes en legt vrijwel direct de vinger op de zere plek. Je hoeft haar niet uit te leggen hoe je je echt voelt, of waarvan jij denkt wat beter kan in je leven. Ze ziet je, herkent je en snapt je. Ze gaat vervolgens de diepte in op welk vlak dan ook. Dat was in mijn geval, voor carrière, mijn talenten herkennen en omarmen, relaties, maar ook blokkades waarvoor ik wegliep. Uiteraard gaat ze heel genuanceerd en op een heel vertrouwde manier te werk. Ze begeleidt je naar een punt, waarin je voor het eerst in je leven een eerlijke spiegel voor kan houden. Alle maskers gaan af en dit keer geen bullshit meer ;-).

Iedereen kan neigen naar het veilige en vertrouwde stramien in hun leven (waar ik zelf ook schuldig aan was). Isabelle is er juist om patronen te doorbreken en helder uit te leggen, wat eventueel beter bij je past. Geloof me, dat maakt je uiteindelijk een stuk gelukkiger en wijzer mens! Vertrouw haar en ga de confrontatie aan met jezelf, wanneer je meer kwaliteit uit je leven wilt halen.

Anneloes – www.ann-interiors.com

Ik bezocht Isa in Februari 2019 voor een eenmalige sessie. Ik was toentertijd langzaam uit een burn-out aan het opkrabbelen en ik wist dat ik mijn toenmalige baan wilde verlaten. Echter had ik mijn toekomstvisie, en de beste stappen die ik zou kunnen zetten, nog niet duidelijk. Ik besloot om Isa te raadplegen, of zij vanuit haar intuïtieve manier van werken mij hierbij zou kunnen helpen. De sessie ging een heel andere kant op dan ik van tevoren verwachtte en al snel waren alle puzzelstukjes die ik al jaren aan het verzamelen was, in 1 sessie aan elkaar geplakt waardoor er totaaloverzicht ontstond. Hierbij werd het ook al snel duidelijk dat ik een heel andere stap nodig had dan waar ik zelf aan gedacht had. Hoe eng ik het ook vond, ik kon het niet meer uit mijn hoofd zetten en besloot de stap te wagen om naar het buitenland te gaan voor (eerst) bepaalde tijd. Ik vestigde mij in Australië en al snel gingen er hier dingen stromen die mij in Nederland altijd veel moeite koste. Mijn groei en ontwikkeling ging sneller vooruit dan ooit en het werd mij heel duidelijk dat ik hier moest zijn voor de volgende stappen in mijn leven. Nu, anderhalf jaar later, woon ik nog steeds in Australië, heb ik mijn toekomstvisie helder en heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Ook al was het maar een eenmalige sessie: deze bleek heel belangrijk te zijn om mij de juiste richting in te wijzen waar de rest vanzelf volgde. Daar ben ik Isa enorm dankbaar voor. Ik voelde veel herkenning in de sessie met Isa en het was een hele gelijkwaardige manier van werken. Als je op zoek bent naar iemand die dit werk met haar hart doet in plaats van met haar hoofd, dan ben je bij Isa op de juiste plaats. 

Sam

Isabelle is op mijn 11e in mijn leven gekomen. Bij haar voelde ik me veilig en ze was als een grote zus voor mij. Zij is er precies op de momenten waar het nodig is, voor iedereen. Wat zij doet is heel natuurlijk: het laten ervaren van je eigen kracht, zonder zweverigheid. Direct en duidelijk, liefdevol.

Duncan Gerritsen

Isabelle is al vanaf mijn 13e heel belangrijk voor mij als vriendin. Met Isa is op haar 15e iets gebeurd wat niet met mij gebeurde. Ik was op dat moment heel nuchter en stond nog niet open voor de dingen die zij voelde. Ondanks dit zijn we altijd hele goede vriendinnen gebleven. Totdat ik zag dat ik frustratie en woede in me had en ze mij al meerdere keren had gevraagd om een sessie te doen. Ik wilde dat niet, want ik was bang. Dan moest ik mezelf onder ogen komen en dat kon ik toen nog niet. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en vanaf dat moment zijn mijn ogen open gegaan. Ze zag en voelde zoveel bij mij dat ik geen woorden nodig had. Dit was zo’n fijn gevoel. Ik voelde me zo begrepen. Ze “zag” mij echt en alles viel op z’n plek. Isa heeft me doen inzien waarom ik was zoals ik was. Waardoor ik mezelf ging begrijpen. Ze kon me tot op zeker hoogte helpen, maar heeft me aangeraden om naar Rens Hendriks te gaan, omdat wij te close zijn. Ik wilde niet meteen naar Rens, want ik vond Isabelle heel veilig. Door Rens Hendriks ben ik spiritueel wakker geworden en waardeer ik nog meer wat zij is. Isa is voor mij een warme moeder kracht. Ik voel haar liefde zo sterk. Ze heeft bepaalde gaves die zo bijzonder zijn, bijna onbeschrijfelijk. Isa is voor mij daarom een van de mooiste en belangrijkste zielen die ik ken. Ze heeft mijn leven veranderd.

Maaike Jansen

Ik ben heel dankbaar dat je me in verbinding hebt gebracht met mijn innerlijke kind. Dat je me hebt laten ‘kijken’ naar mijn man (gewoon het goede van hem en de kracht van het goede). Dat je me hebt gewezen op mijn rol als vrouw en deze te pakken.

Dat je me wakker hebt geschud en me hebt laten zien dat ik mijn zoon los moest laten zodat hij kan groeien. Dit alles was precies nodig om dat wat Rens Hendriks omgebouwd heeft in mij in elkaar te schuiven en wezenlijk te worden. Nu mag en kan de zijnskracht volledig door mij heen stromen. Ik ben erg dankbaar.

C

Een leven zonder Isabelle is voor mij niet voor te stellen. Ik ken Isabelle al jaren en ik heb altijd al geweten wat zij kan. Dat voelde ik met alles door mijn hele lijf. Alleen heb ik me daar heel lang voor afgesloten, was daar zelf gewoon niet aan toe.

Maar zoals dat altijd gaat met Isabelle was zij daar op het juiste moment. Ik zat op een punt in mijn leven waarin ik ontzettend zoekende was in de wereld. Voelde voor mij alsof ik geen houvast meer had. Ik had geen grip meer om mijn emoties. Ik heb in die tijd heel veel aan Isabelle gedacht maar mezelf ook steeds tegengehouden om contact met haar te zoeken. Ik was hard voor mezelf en vond dat ik me niet moest aanstellen. Maar toen liep ik haar letterlijk tegen het lijf. Wat voor mij als een geschenk uit de hemel kwam. ‘Je moet langskomen’ zei ze.

In de sessies met Isabelle is het alsof je ziel de weg terug naar huis vindt. Ze houdt je een spiegel voor maar met liefde. Ze is helder en duidelijk. Omdat Isabelle je emoties ziet en weet waar het vandaan komt voel ik mij in de sessies altijd veilig en begrepen. Je voelt dat zij jouw ware aard ziet. Waardoor je alles los kan laten en volledig jezelf kan zijn. Ze heeft mij geleerd om mezelf te leren begrijpen. Isabelle is een gids die je helpt om te zijn wie je bent. Samen met Rens laten ze mij in mijn eigen kracht staan. Ik geloof met heel mijn hart dat zij hier allebei zijn om ons te helpen.

Marisel Ahumada Espinoza 

Via vrienden hoorde ik over Isabelle en hoewel ik in mijn ogen geen dringend probleem had waar ik tegen aan liep, besloot ik toch een afspraak te maken. Ik dacht dat het nooit kwaad kon om meer over mezelf te ervaren. Geen 10 minuten na start van de sessie was ik al heel emotioneel, want Isabelle had meteen de kern van mij geraakt.   

Ze maakte mij ervan bewust dat ik heel streng ben geweest voor mezelf en dat dingen die ik dacht verwerkt te hebben mij nog steeds in mijn eigen geluk belemmerden. Ze heeft me geleerd dat het belangrijk is van jezelf te houden en dat dat niets met arrogantie te maken heeft. In tegendeel, door liefde voor jezelf heb je nog zo veel meer liefde over om aan anderen te geven. Ik was altijd bang om te ontspannen, ik dacht dat mijn prestaties dan achteruit zouden gaan en ik mijn dagelijks drukke takenlijst niet afkreeg. Door Isabelle heb ik geleerd dat ik juist effectiever (en blijer) kan zijn als ik goed luister naar mezelf en bewust rustmomenten inplan. Dat ik veel meer energie heb voor de dagelijkse taken. Dat het ook oké en juist nuttig is om af ten toe je zwaktes te laten zien aan anderen en dat mensen daardoor niet minder van je gaan houden maar juist meer.                 

Het mooie aan de sessies van Isabelle vind ik dat ze voor iedereen ‘op maat’ gemaakt zijn. Geloof je in spiritualiteit, dan kun je tot je hoogste energielevels doordringen, maar is dat niets voor jou dan is hetgeen dat Isabelle zegt gewoon heel erg goed en nuttig advies. Ik raad echt iedereen aan om een keer een sessie bij te wonen, want iedereen heeft thema’s die hem/haar bezig houden en Isabelle kan als geen ander helpen met deze thema’s om te gaan.

Gwendolyn

Isabelle, zij is in mijn ogen de verlosser, de redder, de engel die altijd op mijn schouder zit.
De eerste persoon in mijn leven die mij écht zag en nog steeds ziet wie ik écht ben. Zonder Isabelle was ik nu niet degene die ik ben, degene die ik hoor te zijn. Mijn ware ik, zonder dekmantel en masker.
 
Na jaren van verschillende soorten therapie, urenlang praten en malen over het verleden. Jarenlang mezelf verdoven met eten en ik maar denken dat het aan mijn eetpatroon lag. Continu terugkerende situaties, van hoge pieken naar nare diepe dalen. Tot aan suïcidale gedachtes. Tranen die bleven stromen, de mensen om me heen wisten geen raad meer met hoe ze konden helpen. Een huisarts die mij antidepressiva voor schreef. Waardoor ik helemaal niet meer kon functioneren en nog steeds had ik geen enkel idee hebben waar nu eigenlijk écht de kern van mijn pijn lag. Ik was uitgepraat met psychologen. Het kostte me ontzettend veel energie, geld en tijd. Maar loste uiteindelijk helemaal niks op. Alleen maar meer verwarring en onduidelijkheid.
 
Tot op een dag Isabelle daar was die tegen me zei:  “Ik ben er zo klaar mee dat jij niet kan zijn wie je eigenlijk bent!”. Dit zette me aan het denken en ik dacht, ik heb niks te verliezen.
Na mijn eerste afspraak met Isabelle stond ik versteld. Woorden schieten te kort om te kunnen beschrijven wat zij kan. Zij heeft een gave die je moet ervaren. Het was een heftige sessie. Waarin ook écht alles in 1 klap duidelijk was. Zonder dat ik urenlang moest vertellen over mijn verleden. Isabelle wist mij zo veel te vertellen over mijn leven en over mijzelf. Dingen die niemand wist of hoe dan ook kon weten. Alsof ik haar, vanaf dat ik een klein meisje was, bij me had gedragen. Eindelijk begreep ik waarom bepaalde dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Zonder dat ik daarbij boos op mijzelf hoefde te zijn. Alle puzzel stukjes vielen op de juiste plek. Het gevoel dat iemand je écht begrijpt, dat iemand je écht ziet, het gevoel dat iemand je uit het meest complexe doolhof redt, dat is Isabelle.
 
Ik ben ontzettend blij met alles wat ik nu weet. Als ik dit jaren eerder had geweten dan had het mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt. Stapje bij beetje word ik vrienden met de draak (zoals ik het trauma in me noem) die heel diep in mij woont. Om met volle kracht en energie verder te kunnen. In plaats van bungelen aan een zijden draadje boven een afgrond die doodeng is.
 
Ik zou het liefste persoonlijk iedereen die het niet meer weet, die ten einde raad is, die het zichzelf zo moeilijk maakt, degenen die urenlang bij psychologen over het verleden aan het praten zijn, naar Isabelle willen brengen. Want in mijn ogen is Isabelle mijn verlosser. Ik val misschien wel in herhaling. Maar dat is ook ontzettend terecht. Het gevoel dat zij je geeft, de tassen vol met kracht die ze je meegeeft als je bij haar weg gaat, daar zijn geen woorden voor, dat moet je voelen en ervaren.
 

Mocht je twijfels hebben om een afspraak te maken vraag gerust aan Isabelle mijn gegevens, ik vertel met alle liefde waarom er geen enkele reden is om hierover te twijfelen. Ik gun iedereen de vrijheid dat je eindelijk kan zijn wie je écht bent!

Juul

Ik wist wie ze was en ik had gehoord over wat ze deed, maar ik had (nog) geen reden om haar te bezoeken. Totdat ik op bijzondere wijze in haar ‘kamertje’ terecht ben gekomen en duidelijk werd dat alles precies zo moest zijn. Hier heeft zij mij en mijn familie een ontzettend groot cadeau gegeven door boodschappen te vertalen vanuit de niet zichtbare wereld. Een aantal jaren geleden hebben wij namelijk afscheid moeten nemen van mijn broer, maar tot dat moment hingen er nog vele vraagtekens rondom zijn leven en zijn dood. Tijdens deze afspraak had ik het gevoel dat ik eindelijk kon horen en voelen waar ik (onbewust) naar verlangde. Ik kon verbinding met hem maken en weten dat alles goed is, altijd goed is geweest en goed zal zijn. Deze afspraak heeft me echt geholpen om zijn dood een nog beter plekje te geven. Daarnaast kreeg ik waardevolle inzichten en handvaten mee naar huis voor mijzelf. Onbewuste thema’s die nog steeds mijn leven beheerste en waar ik aan mocht gaan werken om meer in mijn kracht te gaan staan en mijn echte potentieel te kunnen gaan leven.
 
Het maakt niet uit waar je staat en hoe ver je bent op je innerlijke reis, je hebt altijd iets bij te leren. Of je gevoelsmatig nu diep in de put zit of je eigenlijk al sterker voelt dan ooit tevoren. Ik geloof erin dat je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomt. Iemand die je dat extra zetje kan geven die je nodig hebt, die je kan ondersteunen om een nog mooiere versie van jezelf te worden.
 
Een korte tijd na onze eerste afspraak ben ik verhuisd naar het buitenland. Hier ging mijn innerlijke reis natuurlijk gewoon verder. De eerste maanden voelde ik me zoekende, ook al wist ik wel aan welke thema’s ik mocht werken, ik wist even niet zo goed hoe ik hier vorm aan moest geven. Ik moest weer veel aan Isabelle denken en ik besloot haar te contacten. Ik voelde in het verleden nooit zoveel voor sessies via Skype, maar Isabelle heeft mij laten ervaren dat dit heel goed en prettig werkt. Tijdens onze sessies heb ik altijd een sterke verbinding gevoeld. Heb ik weinig woorden nodig gehad, maar altijd exact de boodschappen ontvangen die ik moest horen om mijn hele situatie weer even door elkaar te schudden zodat de puzzelstukjes hierna weer op de juiste plek gelegd konden worden.
 
Ik voel me ontzettend dankbaar dat er iemand is die mij echt en volledig kan zien, daar waar ik soms niet goed naar mezelf kan of wil kijken. Ik hou van haar ongecompliceerde en directe aanpak. Soms krijg ik de wind van voren, maar dat is de aanpak die werkt bij mij. En dat vind ik een hele grote kwaliteit, dat ze zo kan afstemmen op wat JIJ op dat moment nodig hebt en hoe het bij jou binnen kan komen. En ja, bij eigenwijze donderstenen werken liefkozende woorden helaas niet.
 
Lieve Isabelle, bedankt voor de momenten dat je mij weer aan het roer zette van mijn schip, mij weer helderheid gaf over mijn koers en mij liet inzien hoe de golven van de donkere zee alleen maar krachten zijn die ik kan gebruiken om vooruit te komen. Het is fijn om te weten dat ik af en toe even kan aanmeren en jij er dan bent als ik daar behoefte aan heb. 

Lianne

Via mijn vriend en een aantal andere bekenden hoorde ik over Isabelle. Ik wist wie zij was, maar niet wat ze deed, ik was altijd nieuwsgierig. Op een bepaald moment had ik het gevoel dat ik bij haar moest langs gaan, want ik zat vast. Met mooie metaforen vertelde Isabelle wat er in mij gaande was. Het was fijn om te horen dat wat ik stiekem al voelde of dacht, bevestigd werd. 3 maanden later ging ik terug. Ik had wat andere keuzes in mijn leven gemaakt en vond dat ik wel op de goede weg was. Ik was niet meer in die modus om anderen te pleasen maar ging meer voor mezelf, dacht ik. In maart 2018 voelde ik weer een onbalans. Vooral op werk gebied zat het tegen, ik kon het niet meer. Ik was jaren hard aan het werken voor weinig, voor mensen die mij niet op de juiste manier waardeerden, en ik liet dat zelf toe. Weer naar Isa! In mijn hoofd maakte ik al een tijdje stappen voor een ‘carrière switch’. Alleen mijn vriend wist hier van. Maar ik was onzeker en bang voor wat er wel of niet zou komen, en kan ik het wel? Het moment dat ik bij Isabelle binnen stapte zei ze een paar dingen die ze niet kon weten. ”Yes dit voelt goed!” Ging er door mij heen, ik dacht ook ”hoe doet ze dit toch?” 

Isabelle heeft bij mij de laatste onzekerheden weg genomen en mij moed ingesproken. Waar deuren dicht gaan, gaan er weer raampjes open. Zo ook bij mij. 2 maanden na het laatste bezoek aan Isabelle besloot ik mijn baan te stoppen en voor het onzekere te gaan, alles werd beter. Een paar maanden later had ik een baan bij een agency en was ik bezig mijn eigen creativiteit te botvieren op muziek. Ik ben veel beter gaan luisteren naar wat er in mij gebeurd en ik kijk wat goed is voor mij en wat ik zelf wil, zelf keuzes maken! Dankjewel Isa, jij ziet kwaliteiten in mensen en haalt deze naar boven.

Laura

Met haar komst, heeft Isabelle een wezenlijk verschil gemaakt in mijn leven. Met haar intuïtieve vermogens heeft zij mij en het systeem waarin ik leef zeer helder in kaart gebracht. Door deze helderheid, ben ik in staat om in mijn leven zaken te accepteren en te veranderen. Door haar directe manier van communiceren, weet zij zonder franje haar inzichten met je te delen. Dit doet zij zowel liefdevol als ook stevig. Zij heeft mij in een hoog tempo gebracht naar een plek waar ik zo graag wilde zijn; bij me zelf. We trekken al een poosje samen op en voorlopig blijft dat ook zo. Voor mij is zij een fijne plek om naar toe te gaan, een plek van heling, bezinning, confrontatie, maar ook van inspiratie en warmte. 

Babs

Isabelle ken ik eigenlijk al best lang. In haar examenjaar van het VWO mocht ik haar mentor zijn en deed dat met veel plezier, én op mijn eigen manier. Toen ik vorig jaar mijn balans totaal kwijt was, kwam er via Facebook een berichtje van Isabelle. Er stond bij ‘dit moet ik even zeggen’. Ik stond versteld van de kracht en impact van haar eerlijke woorden. Ik besloot de andere kant op te zoeken en in plaats van dat ik de mentor was, werd zij mijn coach. Door vast te blijven houden aan de kern van mijn zijn en te blijven herhalen en herhalen en herhalen, werd/wordt mijn eigenwijze denken omgezet in zijn en voelen op mijn eigen wijze. Kwetsbaarheid heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. Ik ben Isabelle dankbaar dat ik haar mentor mocht zijn en dat zij mijn coach is.

Mascha

Door Isabelle had ik het gevoel dat iemand mij voor het eerst in mijn leven 100% begreep. Ze was zo eerlijk, zo eerlijk was ik niet eens tegen mezelf, zo goed als zij in mij keek kon ik niet in mezelf kijken. Alsof de puzzelstukjes in elkaar vielen. Het meest belangrijk was de opluchting die ik erna voelde, het gevoel dat ik niet alleen ben. 

Harley

Isabelle was het licht tijdens een donkere fase in mijn leven, waarin ik op zoek was naar mezelf en me afvroeg; Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe?
 
Ik had een bal van gevoelens in me, die wel een keer moest ontploffen. Ik begreep mezelf niet, mijn angsten en de woedeaanvallen die ik had. Toen ik een dieptepunt bereikte was ik heel blij dat ik Isabelle tegenkwam.
 
Ze heeft mijn diepste ik naar buiten gebracht, een gevoel van: “We gaan schoonmaken! Je hoeft niet meer te lijden en je mag alles loslaten.”
 
De gesprekken met haar en dat ik niks uit hoefde te leggen, dat vond ik zo mooi. Doordat ze compleet zag hoe ik me voelde, had ik meteen een gevoel van vertrouwen.
 
Isabelle heeft me de kracht en het vertrouwen in mezelf terug gegeven. Mijn verleden bepaalt niet meer wie ik ben. Ik zie het licht nu en alles is helderder. Ik laat me niet meer overheersen door gevoelens en als ik ze voel weet ik; ik ben niet mijn gevoelens. Door de sessies durf ik mezelf te zijn en kan ik kwetsbaar zijn zonder me te schamen. Ik voel me bevrijd en houd van mezelf. Ik voel nu: Ik ben er en ik mag er helemaal zijn!

Silvia Mendoza

Ik ben nu weer rustig, vrolijk, energiek en (opr)echt. Ik kan er weer voor mezelf en anderen zijn, ongeachte situatie, mensen en jaargetijde.


Ik was overwoekerd door onkruid om me heen. Daarvoor had ik meer aandacht en dus groeide het. Ik besteede geen aandacht meer aan de bloem die ik zelf ben en aan dat ik, wanneer ik het zonlicht en de warmte voor mij bedoeld kan opzoeken en toelaten, het onkruid kan ontgroeien. Ik kan dit doen  zonder dat ik andere bloemen om mij heen het zonlicht hoef te misgunnen. Het zou juist leuk zijn als ook zij, ieder met hun eigen mooie kleuren om me heen zouden groeien. Er is genoeg zonlicht voor iedereen en samen vormen we een prachtig boeket. Isabelle liet me dit inzien. Ze hielp me het eerste eind op weg maar tegenwoordig zijn mijn wortels sterk genoeg en kunnen mijn bloemblaadjes het zonlicht vinden. Sinds ik ja zeg tegen dit lichtere leven, zegt het ook ja tegen mij. Gisteren las ik bijvoorbeeld ergens: “There are two ways to create light in the world; be the sun or reflect sunlight.”


Ik bezocht al meerdere specialisten vóór mijn eerste bezoek aan Isabelle, maar nooit werd ik zo diep geraakt en was er zoveel oprechte aandacht, liefde en energie voor de oorsprong van mijn persoonlijke mentale en fysieke klachten. Isabelle is een natuurtalent en kan ook op jouw donkerte licht schijnen, zodat het gaat schitteren.

J