GROEPEN

Vind de ruimte om hier werkelijk te zijn. De krachtenvelden die je ziel en leven beïnvloeden worden doorlicht. Je levensloop, relaties en ervaringen van je (voor)ouders kunnen hierbij een rol spelen. Heling en vernieuwing, in lijn met God als de bron van onze ware bestaansgrond, staat centraal.

Wat kan je verwachten?

Er is de mogelijkheid om je vraag of thema te behandelen in de groep. Het werk is direct, diep en confronterend. Ondanks de intensiteit en soms zwaardere thema’s, streef ik naar een veilige bedding, lichtheid, harmonie en soms een vleugje humor. De ervaring is dat de synergie met de andere deelnemers bekrachtigend werkt.

werkwijze

Via gesprek en opstellingen worden er vragen behandeld. Vanuit directe waarneming geef ik woorden aan wat gevoeld of gezien mag worden. Ook gebruik ik soms gebed om de ziel van spiritueel donker te bevrijden.

INFO

Er is ruimte voor 7 deelnemers per groep. De dag duurt van 10.30 tot ongeveer 16.30Er wordt gezorgd voor thee, koffie, fruit en snacks. Je kan lunch meenemen of bij een lunchplek in de buurt eten. De kosten bedragen 220 euro inclusief 21% btw. De locatie in het centrum van Nijmegen is goed bereikbaar met het OV.

We do not look at the things
which are seen, but at the things
which are not seen. For the things
which are seen are temporary,
but the things which are not seen
are eternal.

Corinthians 4:18