Groepssessie

Ben je er klaar voor om jezelf en het leven volledig aan te gaan?

Tijdens deze sessie wordt er gewerkt met de krachtenvelden die jouw leven ten diepste beïnvloeden. Via opstellingen wordt in beeld gebracht wat je bekrachtigt of tegenwerkt om volledig te zijn wie je werkelijk bent. Je persoonlijke familiegeschiedenis en de ervaringen van je (voor)ouders, spelen hierbij een grote rol.

Er wordt een diepe beweging gemaakt, waarin het oude losgelaten kan worden en het nieuwe dichterbij komt.

Wat kan ik verwachten?

We beginnen de dag met een introductie, gevolgd door een oefening om naar binnen te keren. Vervolgens zullen er opstellingen plaatsvinden. Voor een aantal deelnemers is er de ruimte om een eigen opstelling te doenDe ervaring is dat voor velen de deelname als representant in opstellingen van anderen dezelfde intensiteit heeft en genoeg inzicht biedt. 

Werkwijze

Mijn manier van opstellen is ruimer en intuïtiever dan traditionele familie opstellingen. Soms is een opstelling “kleiner” en wordt er puur gefocust op iemands innerlijke wereld – om de verschillende patronen en delen van je wezen in harmonie te brengen. Wanneer er een collectief thema in de groep speelt, kan er een grotere opstelling met de hele groep plaatsvinden. 

Ik laat me leiden door mijn diepe connectie met de energetische werkelijkheid, de bron en de jarenlange ervaring met 1-op-1 sessies. De ervaring is dat de synergie met de andere deelnemers, in combinatie met de kracht die ik doorgeef, je individuele proces bespoedigt.

De opstellingen zijn direct, diep en confronterend, waardoor er veel los kan komen. Voldoende innerlijke draagkracht en ruimte is vereist om alles te doorvoelen en verwerken. Ondanks de zware thema’s, streef ik naar een veilige bedding, heling, humor en harmonie.

Info, tijden en kosten

Tijdens een groepssessie komen we samen in een groep van ongeveer 12 mensen in Nijmegen. De kosten bedragen 200 euro inclusief 21% btw. De dag duurt van 10.30 tot ongeveer 17.00.

Er wordt gezorgd voor thee, koffie, fruit en kleine snacks. Lunch dien je zelf mee te nemen. 

Ervaringen

The cave you fear to enter holds the treasure that you seek

- Joseph Campbell