Individueel

Ik heb besloten om voorlopig niet meer 1-op-1 te werken. Ben door een persoonlijk proces gegaan dat mijn werk en leven heeft veranderd. Mijn weg met God, het werk met groepen en de verhuizing van mijn praktijk naar de Dokstraat hebben hier voor gezorgd. 

Ik ben tot de realisatie gekomen dat het werken met groepen nu beter bij me past. Mijn ervaring is dat de kwaliteit hoger is in een groep. Ik kan sneller en directer werken, de draagkracht is groter en de synergie met de andere deelnemers versterkt ieders proces.


Info groepssessies

Ik krijg van mensen de feedback dat zij na een groepssessie een grotere doorbraak en bevrijding ervaren. Daarom wil ik de kwaliteit bewaken en nu vooral op deze manier werken. Het spijt me als je al langer bij me komt en gehecht bent aan 1-op-1 sessies.  Je kan me mailen als je vragen hebt. 

Nogmaals mijn excuses als ik mensen teleurstel. Ik hoop dat je een passende therapeut kan vinden voor een individueel traject mocht dit nodig zijn, en anders zie ik je graag in een groepssessie. Mocht je je afvragen of een groepssessie voor jou geschikt is, neem dan even contact met me op.

Therefore, we do not lose heart.
Even though our outward man is
perishing, yet the inward man is
being renewed day by day.

Corinthians 4:16