Als kind heb ik veel meegemaakt waardoor ik mensen observeerde en me afvroeg wat hen bewoog. Vanaf mijn pubertijd keerde ik dieper naar binnen en stelde ik mezelf levensvragen. Eerlijk zijn naar mezelf en anderen, hielp om vrijer te worden. 

Ik heb een bachelor en master (MSc, bestuurs- en organisatiewetenschappen) gedaan, omdat ik dacht dat ik als trainer/adviseur voor organisaties zou gaan werken. 

Het liep anders. Vanaf jonge leeftijd had ik al gesprekken met mensen waarbij zij – puur door eerlijk te zijn – bevrijding en verandering ervoeren. Ik kwam er al snel achter dat dit niet paste binnen het bedrijfsleven en kreeg het druk terwijl ik solliciteerde. Ik werkte liever met individuen dan in grote organisaties en zo begon ik op mijn 25e een praktijk.

Ik werk vanuit een christelijk perspectief. God is er al mijn hele leven, maar ik mocht compleet kiezen voor Hem. De afgelopen twee jaar heb ik me ten diepste aan deze weg gegeven. Dit heeft mijn manier van werken veranderd. Onderzoek zelf of dit is wat je nu zoekt. Op mijn Instagram pagina (@isachappin) kan je meer lezen over m’n blik op de weg met Jezus/God en het onderscheid met andere wegen en krachten (zie de highlights new age, smalle weg en verlossing onder andere). 

Now faith, hope, and love
remain – these three things –
and the greatest of these is love.

- 1 Corinthians 13:13